09 december 2017 - Kerstmarkt te Dongen

Op zaterdag 9 december jl. was weer het jaarlijks kerstoptreden van ons “Vrienden Smartlappenkoor“  op de kerstmarkt in Dongen.

Dit optreden vond dit jaar voor de eerste keer plaats in het winkelcentrum ”Looiersplein”.

De winkeliers hadden hun best gedaan om het gehele plein in een prachtige kerstsfeer te brengen met o.a. veel feestelijke verlichting, vuurkorven, straattheater, streekproducten, warme dranken en proeverijen.

Ons koor gaf acte de présence met 3 optredens  en wel om 16:10 uur, 17:20 uur en ons laatste optreden om 19:40 uur.

Ook dit jaar trad ons koor op in onze zelfgemaakte Dicken’s kledij, waar we veel positieve reacties op kregen.

Dirigente Ingrid van Gils begeleidde het koor met o.a. de liederen: “jingle bells, de kleine trommelaar, stille nacht, midden in de winternacht en bij elk optreden als afsluiter, "een heel gelukkig kerstfeest”.                                      

Dit jaar stond ons koor er voor het eerst met een kerstkraam waar enkele leden van het koor kerstspullen aan de man brachten. Men kon daar kerstkaarten, chocolademelk en zelfgemaakte kerststukjes kopen. Dit alles ten bate van ons koor én om ons koor te promoten. Daarnaast was er de mogelijkheid om te raden hoeveel dennenappels er in een grote vaas zaten. Hier kon je een cadeaubon mee winnen. Sid Michielse heeft deze bon gewonnen en wij willen hem hiermee dan ook van harte feliciteren.

De weergoden waren ons zeer goed gezind, ondanks een fris windje en een lage temperatuur kunnen we terug kijken op een geslaagd optreden met een enthousiast publiek.

Met dank aan de vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Wij als Vrienden Smartlappenkoor wensen een ieder zéér gezellige Kerstdagen en een gezond nieuwjaar toe!

Agenda ...

2023-11-25 Geertruidenberg, Mijzo!

Op zaterdag 25 November treden wij op in Mijzo te...

2023-12-22 Kerstoptreden Maria-Oord

Op vrijdag 22 December 2023 treden wij op in Mariaoord...